برنج بوجاری
برنجی که یکبار الک شده هنوز دانه های شکسته و ناخالصی دارد ، را در دستگاه سورتینگ میریزند. به کمک لیزر و دوربینهای مخصوص و مدرنیته برنج را کاملا سورت می کنند یعنی دانه های بی کیفیت و ناخالصیها را از برنج جدا کرده و دانه خالص برنج همان نوع باقی می ماند . برنج بوجاری را باید حتما سورت کنند.
سپس در دستگاه بوجار شکسته ها را از برنج های سالم جدا می کنند تا یک برنج یکدست دانه لبند باقی بماند .
برنج یک دست را به عنوان برنج بوجاری شده فروخته میشود و برنج های شکسته را به اسم سر لاشه و نیم دانه به فروش می رسانند . برنج های شکسته در آش و مصارف خانگی مورد استقبال زیادی قرار می گیرد .
و حتی برای افرادی که نفخ معده دارند توصیه می شود که از نیم دانه استفاده کنند .
برنج بوجاری شده را بدون ضایعات و یکدست و زیبا برای مشتریان عزیز فرستاده میشود . و بیشتر برای مجالس و مراسم و مهمانی ها از این نوع مصرف می کنند اما برای مصارف خانگی از برنجی که در این قسمت می خوانید تجربه کنید . چون هم مقرون به صرفه است و هم عطر و طعم یکی را دارند.
نویسنده : یاسر رستمی
راه های ارتباطی:
شماره همراه: 09113264719
آدرس کانال : بازرگانی حامی
پست الکترونیکی: bazarganihami1400@gmail.com