شامی ترش گیلانی
شامی ها انواع متفاوت دارند در این مقاله می خواهیم طرز تهیه شامی ترش گیلانی را برای شما به اشتراک قرار دهیم .
مواد لازم برای شامی 4 نفر
- گوشت چرخ کرده 300 گرم
- پیاز رنده شده 2 عدد
- سیر رنده ( به دلخواه) 2 حبه
- ادویه نمک فلفل زردچوبه
- سبزی خشک جعفری ، گشنیز / مرزه یا ترخون یا نعنا
- سبزی تازه جعفری و گشنیز 2 دسته
سبزی حتما باید خشک باشد
طرز تهیه شامی ترش گیلانی
گوشت چرخ کرده را با پیاز رنده شده که آب آن کاملا کشیده شده باشد و سیر رنده شده و سبزی های تازه و سبزی های معطر مخلوط می کنیم . کاملا ورز میدهیم تا حسابی با هم ترکیب شوند . وقتی کاملا فرم گرفت با دست به آن شکل میدهیم . شامی های بدست آمده را در روغن سرخ می کنیم و کنار قرار میدهیم تا سس ان حاضر شود.
مواد لازم سس شامی ترش گیلانی
پیاز داغ به مقدار دلخواه
سیر رنده شده یک قاشق چایخوری
رب انار یا رب ازگیل 2 قاشق غذا خوری
رب گوجه یک قاشق غذا خوری
ادویه نمک فلفل زردچوبه
تمامی مواد را با هم تفت میدهیم و وقتی رنگ آن باز شد به ان نصف لیوان آب اضافه می کنیم . برای چاشنی داخل سس آب نارنج و آب غوره پیشنهاد میشود .
سپس شامی ها را داخل سس می چینیم و اجازه میدهیم که سس به خورد آن رود و کاملا یک سس غلیظ بدست آید .
شامی ترش گیلانی ما آماده سرو است امیدوارم نوش جان کنید.
در این شامی از تخم مرغ خبری نیست .