شامی ترش گیلانی

شامی ها انواع متفاوت دارند در این مقاله می خواهیم طرز تهیه شامی ترش گیلانی را برای شما به اشتراک قرار دهیم . 

 

مواد لازم برای شامی 4 نفر

  • گوشت چرخ کرده       300 گرم
  • پیاز رنده شده           2 عدد
  • سیر رنده  ( به دلخواه)       2 حبه
  • ادویه               نمک فلفل زردچوبه
  • سبزی  خشک        جعفری ، گشنیز / مرزه یا ترخون یا نعنا 
  • سبزی تازه        جعفری و گشنیز 2 دسته 

   سبزی حتما باید خشک باشد 

طرز تهیه شامی ترش گیلانی

گوشت چرخ کرده را با پیاز رنده شده که آب آن کاملا کشیده شده باشد  و سیر رنده شده و سبزی های تازه و سبزی های معطر مخلوط می کنیم . کاملا ورز میدهیم تا حسابی با هم ترکیب شوند . وقتی کاملا فرم گرفت با دست به آن شکل میدهیم . شامی های بدست آمده را  در روغن سرخ می کنیم  و کنار قرار میدهیم تا سس ان حاضر شود.

 

 

مواد لازم سس شامی ترش گیلانی

پیاز داغ     به مقدار دلخواه

سیر رنده شده        یک قاشق چایخوری

رب انار یا رب ازگیل         2 قاشق غذا خوری

رب گوجه                     یک قاشق غذا خوری

ادویه               نمک فلفل زردچوبه 

تمامی مواد را با هم تفت میدهیم و وقتی  رنگ آن باز شد  به ان نصف لیوان آب اضافه می کنیم . برای چاشنی داخل سس آب نارنج و آب غوره پیشنهاد میشود .  

سپس شامی ها را داخل سس می چینیم و اجازه میدهیم که سس به خورد آن رود و کاملا یک سس غلیظ بدست آید . 

شامی ترش گیلانی ما آماده سرو است  امیدوارم نوش جان کنید.

در این شامی از تخم مرغ خبری نیست .

 

دیدگاهتان را بنویسید