کوکوی شکم پر
کوکوی شکم پر یک غذا با مواد اولیه در دسترس ولی مجلسی و اشتها آور است . با آموزش این پیش غذا یا شام ساده مجلسی همراه ما باشید.
مواد لازم کوکوی شکم پر
- سیب زمینی 3 عدد بزرگ
جعفری خشک شده 2 قاشق غذا خوری اگر دوست داشتید میتوانید از سبزی تازه هم استفاده کنید
یک لیوان آرد سوخاری - تخم مرغ یک عدد
- نمک و فلفل و زردچوبه به میزان لازم
مواد لازم برای لایه میانی کوکوی شکم پر
- یک عدد پیاز خرد شده
- 2 پیمانه قارچ خرد شده
- فلفل دلمه سبز و قرمز به مقدار دلخواه
- نمک و فلفل و زردچوبه به میزان دلخواه
طرز تهیه کوکوی شکم پر
سیب زمینی ها را آب پز یا بخار پز کنید و وقتی پوست آنها را گرفتید بگذارید کاملا سرد شوند. آنگاه له کرده و یا رنده کنید و سپس آرد سوخاری و جعفری ادویه ها را اضافه کنید . خوب که مخلوط کردید تخم مرغ را با آن هم بزنید . اگر هنوز مواد شل و وارفته بود از سوخاری برای سفت کردن آن استفاده کنید .
طرز تهیه لایه میانی کوکوی شکم پر
پیاز را کاملا تفت دهید و سپس قارچ را به آن اضافه کنید منتظر شوید تا آب قارچ کاملا کشیده شود . فلفل دلمه و ادویه ها را به آنها ترکیب کنید .بگذارید کنار تا خنک شود .این مدل کوکو برای گیاه خواران بسیار لذیذ است.
برای لایه های میانی میتوان از گوشت چرخ کرده یا سینه مرغ رشته رشته شده نیز استفاده نمود.
آماده سازی کوکو
برای آماده سازی کوکو کاسه کوچکی را برداشته و پلاستیک روغنی روی آن قرار می دهیم و مقداری به دلخواه سیب زمینی های از قبل آماده شده را برداشته ،روی پلاستیک میریزیم و با ته لیوان یا استکان یا حتی با دست گود می کنیم . یک قاشق دیگر از سبی زمینی را روی آن می ریزیم و منسجم می کنیم تا مواد بین آن مشخص نباشد .از پیاله برگردانید و از نایلون جدا کنیم و آنگاه داخل روغن از قبل داغ کرده می اندازیم و دو طرفش را سرخ می کنیم .
نکته: حرارت را بالا ببرید تا روغن کمتری مصرف کند و ترد تر شود .
برای مزه دار کردن این مواد می توان از پنیر پیتزا هم وسط سیب زمینی استفاده نمود.