ترشی بادمجان زالک ننه جان

مازندرانی ها انواع دسر و خوراکهای خوشمزه قبل از غذا دارند،که  سبزی های معطر و گیاهان دارویی ترکیب اصلی آنها به شمار می آیند . در این مقاله می خواهیم طرز تهیه ترشی  بادمجان زالک ننه جان را برای شما به اشتراک بگذاریم تا از خوردن ان لذت ببریم.

مواد لازم 

  •  بادمجان
  • سبزی پونه
  • سبزی انگرون angeron 
  • سبزی زلنگ  zeleng
  • فلفل تند 
  • سیر 
  • سرکه (هر یک کیلو بادمجان یک چهارم لیوان  سرکه میبرد.)
  • آب هرمقدار سرکه ریختیم دو برابر آن آب لازم داریم 

طرز تهیه زالک

بادمجان ها را به قسمت های دلخواه تقسیم میکنیم و وسط آن را به آرامی برش میزنیم تا از یکطرف باز شود . به اصطلاح میخواهیم شکم آن را با چاشنی ها پر کنیم . و داخل قابلمه گذاشته و روی حرارت قرار میدهیم. 

مهم ترین نکته در این قسمت این است که بادمجان ها را با پوست  آب پز یا بخار پز می کنیم . دمای اجاق را در حالت ملایم گذاشته تا آب آنها  خوب کشیده شود و به نوعی تلخی شان گرفته شود.

مواد لازم داخل شکم پر 

  • سه دسته بزرگ پونه
  • نیم دسته زلنگ
  • نیم دسته انگرون
  • سه بوته سیر 
  • بوته فلفل سبز (به دلخواه و مزاج)
  • نمک به مقدار دلخواه
سبزی ها را کاملا خرد کرده و سیر را نیز به اندازه دلخوا ریز می کنیم . با نمک و ادویه های لازم مخلوط می کنیم و مواد را کنار می گذاریم تا بادمجان ها آب شان کشیده شود.
۲۰۲۲۱۱۰۱_۱۳۵۳۲۱
سیر و بوته فلفل و پونه و انگرون مهم ترین سبزی های شکم پرترشی بادمجان زالک ننه جان میباشد

هر چقدر سبزی و سیر داخل شکم پر بیشتر، طعم بادمجان ها بهتر میشود.

۲۰۲۲۱۱۰۱_۱۳۴۵۴۱
وسط بادمجان ها را از دلال مان پر می کنیم و دوباره دو لبه ی برش را روی هم قرار میدهیم .
۲۰۲۲۱۱۰۱_۱۳۴۵۰۳
کمی از مواد را با سرکه مخلوط می کنیم و ته ظرف مورد نظر میریزیم

بادمجان ها را به ترتیب شکم پر میکنیم و ظرف را پر میکنیم  دوباره سرکه و آب و  دلال های باقی مانده را با کمی نمک مخلوط میکنیم و در ظرف میریزیم تا بادمجان ها را کاملا بپوشانند . 

سرکه و آب مورد نیاز باید اندازه باشد و سرکه نباید بیش از حد باشد که گلو را بسوزاند و دل را بزند.

و در آخر ترشی بدست آمده را در جایی خنک و بدور از نور قرار میدهیم و بعد از سه روز قابل مصرف میباشد . 

ترشی بادمجان زالک ننه جان را میتوان در کنار خوراک ها و غذاها مصرف کرد .یک کدبانوی مازندرانی این ترشی را همیشه بر سر سفره خود قرار میدهد.

درمان کبد چرب 

از صفحات آشپزی ما دیدن کنید

برای تهیه بادمجان زالک کاملا محلی به اطلاعات زیر رجوع بفرمایید

نویسنده: حوا رامی 

مدیر پیج: یاسر رستمی

راه های ارتباطی:

شماره همراه: 09371552803

آدرس کانال :  بازرگانی 

پست الکترونیکی:

bazarganihami1400@gmail.com

info@bazarganihami.ir

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

چهار × چهار =