چگونه سیر تازه را نگهداری کنیم تا خواص آن از بین نرود؟

روش های نگهداری سیر تازه 

سیر گیاهی دارویی و پر از خواص است، که ماندگاری آن زیاد نیست .
برای همین روش هایی وجود دارد که براحتی در فصول سال بتوان از آن استفاده کرد.
سیر را می توان حبه حبه کرد و اول چند دقیقه در آب جوش  بگذاریم .
سپس بلافاصله در ظرف اب پر از یخ گذاشت و بعد از چند دقیقه برداشت . 
و فریز کرد .
توجه داشته باشید زمان قرار دادن در فریزر حتما کامل هواگیری شود.
 

برای نمک زدن به سیر از چه نمکی استفاد کنیم؟

 
دومین راه  سیر را خرد کرده و به آن نمک بزنیم .برای اینکه بدانیم کدام نمک را استفاده کنیم به اینجا بروید.
 
 
 در ظرف مخصوصی که به راحتی بعد ها بتوان از آن به مقدار نیاز برداشت . قرار دهیم .
 راحت ترین روش نگه داری در کیسه فریزر است . وقتی سیر را در آن ریختیم  .
صاف می کنیم و داخل فریزر میگذاریم .
در روزهای آینده میتوان تکه ای را با شکستن به راحتی برداریم.
روش سوم . سیر را خرد کرده و سرخ میکنیم  تا خوب خشک شود و آب آن گرفته شود . 
از سیر خشک شده در تزیین  روی آش ها استفاده  میشود .
روش اخر سیر را خرد کرده  روبروی آفتاب یا گرما می هیم تا خوب خشک شود .
آنگاه آن را اسیاب کرده و پودر می کنیم . از پودر سیر در همه خوراک ها میتوان استفاده نمود . 
 
پودر سیر را درون جا نمکی می ریزیم و بر سر سفره هم مصرف میشود.
 
و اخرین روش و مهم ترین و خوشمزه ترین روش 
سیر را در سرکه می گذاریم تا ترشی سیر بدست آوریم . سیر سرکه ای را هر چقدر تازه در مصرف کنیم بهتر و مفید تر است زیرا خواص سیر هنوز پا برجاست

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

چهار × 4 =