چگونه می توانیم برنج تازه را شناسایی کنیم؟
قبل از هر چیز باید بدانیم اصلا منظور از برنج کهنه چیست ؟
برنج تازه دارای آب و رطوبت اولیه برداشت است و وقتی به انبار فرستاده میشود، پس از مدتی طولانی نم آن تبخیر شده و خشک میشود.
به همین دلیل برنج باید از مدت زمان بخصوصی بگذرد تا در زمان پخت قد بکشد . گاهی این محصول مورد حمله شته ها قرار میگیرد .
برای پیشگیری به این مقاله مراجعه بفرمایید.
برنج قدیمی آب آن کاملا خشک شده و در وقت پختن هم حجم و هم قد زیادی میکشد .
لذا برای مجالس برنج کهنه بیشتر توصیه می گردد.
انتظاری که از یک پیمانه برنج کهنه میرود ، در زمان پخت به ما سه پیمانه تحویل دهد؛ اما از برنج تازه نباید همچین انتظاری داشته باشیم.
در نتیجه برنج کهنه از ارزش و کیفیت بیشتری برخوردار است.
روش های تشخیص برنج کهنه از برنج تازه
1: برنج تازه از عطر و بوی زیادی برخوردار است
2:برنج تازه شفافیت و درخشندگی خاصی را داراست و رنگش سفید بلوری است.
3: وقتی دانه برنج کهنه را در بین انگشتان حس کنیم ،خشکی آن محسوس میشود و رطوبت اولیه را ندارد.
4: وقتی برنج کهنه را در دست می گیریم دونه های ریزی حس میکنیم که فقط در برنج کهنه ها این گوله های ریز،دیده و حس میشود.
5: برنج کهنه برخلاف برنج نو وقتی به آن نگاه میکنیم رنگ کدر و تیره ای دارد و اگر کنار برنج نو بگذاریم کاملا تضاد بیداد میکند.
6:برنج کهنه پخت خیلی خوبی دارد ؛ اما بو و عطر زیادی ندارد.
همین باعث میشود که مشتری خود را از دست داده و مردم برنج تازه و معطر را انتخاب کنند.
نویسنده : یاسر رستمی
راه های ارتباطی:
شماره همراه: 09113264719
آدرس کانال : بازرگانی حامی
پست الکترونیکی: bazarganihami1400@gmail.com
[…] حتما آرد گندم یا آرد شیرینی پزی باشد … از آرد برنج استفاده نشود […]
[…] تشخیص برنج کهنه از برنج تازه به این مقاله مراجعه […]
[…] تشخیص برنج کهنه از برنج تازه به این مقاله مراجعه […]
مطلب عالی بود، ممنون از اطلاع رسانی
سلام… ممنونم…وظیفه ما اطلاع رسانیه … موفق باشید
[…] چگونه می توانیم برنج تازه را شاسایی کنیم؟ […]
[…] چگونه می توانیم برنج تازه را شناسایی کنیم؟ […]
عالی
[…] چگونه می توانیم برنج تازه را شناسایی کنیم؟ […]