چگونه می توانیم برنج تازه را شناسایی کنیم؟

برنج طارم هاشمی
به راحتی میتوان برنج کهنه را از برنج تازه شناسایی کرد. اگر به ای چند نکات توجه داشته باشید.

قبل از هر چیز باید بدانیم اصلا منظور از برنج کهنه چیست ؟ 

 برنج تازه دارای آب و رطوبت اولیه برداشت است و وقتی به انبار فرستاده میشود،  پس از مدتی طولانی نم آن تبخیر شده و خشک میشود.
به همین دلیل برنج باید از مدت زمان بخصوصی بگذرد تا در زمان پخت قد بکشد . گاهی این محصول مورد حمله شته ها قرار میگیرد . 
برای پیشگیری به این مقاله مراجعه بفرمایید.
 
برنج قدیمی آب آن کاملا خشک شده و در وقت پختن هم حجم و هم قد زیادی میکشد .
لذا برای مجالس برنج کهنه بیشتر توصیه می گردد. 
 
انتظاری که از یک پیمانه برنج کهنه میرود ، در زمان پخت به ما سه پیمانه تحویل دهد؛  اما از  برنج تازه نباید همچین انتظاری داشته باشیم.
 
در نتیجه برنج کهنه از ارزش و کیفیت بیشتری برخوردار است.

روش های  تشخیص برنج کهنه از برنج تازه

 
1: برنج تازه از عطر و بوی زیادی برخوردار است 
 
2:برنج تازه  شفافیت  و درخشندگی خاصی را داراست و رنگش سفید بلوری است.
 
3: وقتی دانه برنج کهنه را در بین انگشتان حس کنیم ،خشکی آن محسوس  میشود و رطوبت اولیه را ندارد.
 
4: وقتی برنج کهنه را در دست می گیریم دونه های ریزی حس میکنیم که فقط در  برنج کهنه ها این گوله های ریز،دیده و حس میشود. 
 
5: برنج کهنه برخلاف برنج نو وقتی به آن  نگاه میکنیم رنگ کدر و تیره ای دارد  و اگر کنار برنج نو بگذاریم کاملا تضاد بیداد میکند.
 
6:برنج کهنه پخت خیلی خوبی دارد ؛ اما بو و عطر زیادی ندارد.
همین باعث میشود که مشتری خود را از دست داده و  مردم  برنج تازه و معطر را انتخاب کنند.

نویسنده :  یاسر رستمی

 

راه های ارتباطی:

شماره همراه: 09113264719

آدرس کانال :  بازرگانی حامی

پست الکترونیکی:  bazarganihami1400@gmail.com 

‫9 نظر

  • […] حتما آرد گندم یا آرد شیرینی پزی باشد … از آرد برنج استفاده نشود […]

  • […] تشخیص  برنج کهنه از برنج  تازه به این مقاله مراجعه […]

  • رسول گفت:

    مطلب عالی بود، ممنون از اطلاع رسانی

  • دیدگاهتان را بنویسید