اسفناج پهلو
مازندران پر از سبزیجات معطر است که با مخلوط آنها میتوان یک مزه جدید تولید کرد. حال اسفناجی که در شمال ایران یافت میشود طعم و مزه ای خاص دارد که عجین شده با هوای مرطوب آن و منطقه به منطقه عطر ها متفاووت است . با اسفناج کلی خوراک میشود درست کرد ولی ما مازندرانی ها یک غذای شمالی داریم که به آن اسفناج پهلو می گوییم. شما را به خواندن این مقاله دعوت می کنم
مواد لازم برای اسفناج پهلو
- اسفناج 5 دسته متوسط
- مرغ به میزان دلخواه
- آلو بخار 7 عدد
- جعفری یک دسته
- پیاز 3 عدد
- آب نارنج ( اگر تازه بود سه قاشق غذاخوری اما اگر سیاه و قوام آمده بود نصف قاشق غذاخوری)
- آبغوره یک قاشق غذاخوری
- نمک فلفل زردچوبه به میزان لازم
طرز تهیه اسفناج پلوی مازندرانی
ابتدا مرغ را آرام آرام میگذاریم تا پخته شود و به آن ادویه میزنیم و اجازه میدهیم کمی سرخ شود . یک عدد پیاز را خرد خرد کرده و به مرغ اضافه می کنیم آب نارنج و آبغوره را با آن آغشته می کنیم و یک نصفه استکان آب از کنار قابلمه درون ظرف به آرامی میریزیم و درب آن را می بندیم تا خوب پخته شود
اگر آب را روی مرغ بریزیم طعم و مزه مرغ را میبرد و بهتر است از کنار قابلمه باشد طوری که روی مرغ ریخته نشود
در ظرف جداگانه ای دو عدد پیاز را خرد کرده و با کمی روغن تفت میدهیم کمی که رنگ آن به طلایی زد آلوی از دوساعت قبل خیس داده را درون آن میریزیم . آنگاه اسفناج ها ی خرد شده را به همراه ادویه ها مخلوط آن می کنیم.سپس حرارت را کم کرده تا آهسته پخته شود .
آخرین مرحله آلو و اسفناج پخته شده را با مرغ مخلوط می کنیم و ده دقیقه می گذاریم تا این دو با هم خوب عجین شود .
فواید اسفناج
دارای ویتامین A C E
خاصیت آنتی اکسیدانی
ملین و جلوگیری از یبوست
کمک در درمان ریه ، کبد ، سینه ، تخمدان ، روده بزرگ ، پروستات
طریقه مصرف اسفناج
میتوان خام و در سبزی خوردن استفاده کرد
در خوراک ها تفت داده شده
بخار پز شده
نویسنده : حوا رامی
[…] طرز تهیه اسفناج پهلو […]
1