طرز تهیه آرد برنج سفید

برنج سرشار از ویتامین و مواد مغزی است . گاهی برای درست کردن انواع دسر ها نیاز به  آرد برنج داریم  ما در این مقاله می خواهیم طرز تهیه آرد برنج سفید  را به شما آموزش دهیم.

برای بدست آوردن آرد برنج سفید ابتدا برنج تازه را خوب بوشویید.

برای تشخیص  برنج کهنه از برنج  تازه به این مقاله مراجعه کنید.

سپس پارچه ای تمیز پهن کنید و بگذارید برنج ها به خوبی آبشان خشک شود .

این پروسه شاید یک یا دو روز وقت تان را بگیرد. اما نتیجه ای فوق العاده در بر دارد که لذتش را خواهید برد. و حتی از  خرید آرد برنج های صنعتی نیز در امان خواهید ماند.

وقتی برنج ها کاملا خشک شدند. آن ها را درون آسیاب برقی پودر کنید.

در گذشته برنج های خشک شده را به آسیاب های آبی یا بادی می بردند.

من هنوز که هنوز است گاهی برنج که زیاد باشد از اسیاب های صنعتی استفاده میکنم . برنج را کامل تمیز و شسته و به آنجا میبرم.

چرا برنج تازه را آرد کنیم؟

برنج تازه چون رنگ سفید و بوی تازگی برنج را هنوز دارد .

به همین دلیل آرد بدست آمده هم سفید و هم خوش عطر میشود. برنج قدیمی رنگ متمایل به زرد دارد و تیره تر است و عطر آن در دراز مدت کم میشود. پس بدیهی ست که از برنج تازه استفاده کنیم. برنج کهنه و قدیمی رنگ دسر را تیره تر و از عطرش کاسته میشود اما مزیت لعاب برنج در برنج قدیمی است .

از آرد برنج در غذاهایی مانند فرنی ، حلوا ، آش رشته ، شیرینی ، کماج ، پنکیک ، و غیره … استفاده میشود .

یک کدبانوی ایرانی همیشه در کمد وسایلش یک کیلو آرد برنج دارد.

برای خرید آرد برنج  با خانم رامی تماس بگیرید .

۰۹۳۷۱۵۵۲۸۰۳

IMG-20210608-WA0045
آرد برنج باید از برنج تازه باشد تا طعم و بوی عالی دهد

‫2 نظر

  • abolfazl072 گفت:

    تا حالا نمیدونستم ارد سفید اینجوری میشه ‌همیشه با برنج قدیمی اینکار رو میکردیم از حالا به بعد میدونم چیکار کنم ..ممنونم از اطلاعاتی که در اختیار ما گذاشتین .

  • دیدگاهتان را بنویسید