طرز تهیه دلال ماهی شکم پر خوش عطر شمالی
قبل از هر چیز باید بدانیم ماهی و دلال ماهی شکم پر را چه فصلی استفاده کنیم .
ماهی طبع سردی دارد و اگر در فصل بهار و تابستان مصرف شود بهتر است.
سبزی دلال ماهی یا ماهی شکم پر
سبزی دلال ماهی که رنگ سبز آن قالب باشد
اگر اوجی یا پونه بیشتر بریزید رنگ سبزی دلال سیاه میشوداما خوشمزه میکند
طرز تهیه دلال ماهی یا ماهی شکم پر
سبزی دلا ماهی یا ماهی شکم پر تازه تر مصرف کنید
اما افرادی که می خواهند سبزی دلال را فقط آماده کنند و زمان استفاده به آن مواد اضافه کنند. با این مطلب توجه داشته باشند.
زمانی که می خواهید کمی از دلال را مصرف کنید و به آن مواد اضافه نمایید تا تازه تر و مفید تر باشند .
پیاز خرد شده یا رنده شده را تفت داده سبزی را به آن اضافه می کنید.
گردو یا بادام ، کنجد ، رب انار ، دونه انار سابیده برای ترش شدن بیشتر بسته به مزاج شما دارد.
کاملن تفت میدهید تا رنگ مورد نظرمان بدست آید . سپس چاشنی ها را اضافه کنید .
رب ازگیل ، رب انار …رب آلو. آب نارنج بسته به مزاجتان دانه انار سابیده زرشک هم می توانید به مخلوط اضافه کنید.
امیدوارم از خوردن یک ماهی شکم پر خوشمزه لذت ببرید .
[…] دلال شکم پر ماهی و پرندگان از آن به عنوان ترشی استفاده شود. در چاشنی های […]
[…] دلال یا شکم پر ماهی را از اینجا یاد بگیرید […]
[…] طرز تهیه دلال ماهی […]
عالی