چگونه سیر تازه را نگهداری کنیم تا خواص آن از بین نرود؟
روش های نگهداری سیر تازه
سیر گیاهی دارویی و پر از خواص است، که ماندگاری آن زیاد نیست .
برای همین روش هایی وجود دارد که براحتی در فصول سال بتوان از آن استفاده کرد.
سیر را می توان حبه حبه کرد و اول چند دقیقه در آب جوش بگذاریم .
سپس بلافاصله در ظرف اب پر از یخ گذاشت و بعد از چند دقیقه برداشت .
و فریز کرد .
توجه داشته باشید زمان قرار دادن در فریزر حتما کامل هواگیری شود.
برای نمک زدن به سیر از چه نمکی استفاد کنیم؟
دومین راه سیر را خرد کرده و به آن نمک بزنیم .برای اینکه بدانیم کدام نمک را استفاده کنیم به اینجا بروید.
در ظرف مخصوصی که به راحتی بعد ها بتوان از آن به مقدار نیاز برداشت . قرار دهیم .
راحت ترین روش نگه داری در کیسه فریزر است . وقتی سیر را در آن ریختیم .
صاف می کنیم و داخل فریزر میگذاریم .
در روزهای آینده میتوان تکه ای را با شکستن به راحتی برداریم.
روش سوم . سیر را خرد کرده و سرخ میکنیم تا خوب خشک شود و آب آن گرفته شود .
از سیر خشک شده در تزیین روی آش ها استفاده میشود .
روش اخر سیر را خرد کرده روبروی آفتاب یا گرما می هیم تا خوب خشک شود .
آنگاه آن را اسیاب کرده و پودر می کنیم . از پودر سیر در همه خوراک ها میتوان استفاده نمود .
پودر سیر را درون جا نمکی می ریزیم و بر سر سفره هم مصرف میشود.
و اخرین روش و مهم ترین و خوشمزه ترین روش
سیر را در سرکه می گذاریم تا ترشی سیر بدست آوریم . سیر سرکه ای را هر چقدر تازه در مصرف کنیم بهتر و مفید تر است زیرا خواص سیر هنوز پا برجاست