آش گوجه مازندرانی

در فرهنگ غذای مازندرانی ها آش برای عصرانه های دور همی سرو میشود و به نوع آش پختن یک نوع سرگرمی محسوب میشود.برای همین موضوع در هر محل طرز تهیه هر کدام  بسته به مزاج همه متفاوت است.گاهی شور و گاهی ترش و حتی شیرین. آش گوجه به مدلهای مختلف و طرز تهیه های گوناگون در محل ها پخته میشود. ما یک مدل از این خوشمزه را به شما آموزش خواهیم داد.

مواد لازم آش گوجه 

پیاز ها بستگی به مزاج خورد یا رنده شده و تفت داده شود
گوجه به مقدار دلخواه ، دو قاشق رب
حبوبات : نخود و لوبیا آبگوشتی .
سبزی 2 دسته تره ، 2 دسته جعفری ، یک دسته گشنیز ، یک دسته نعناع
لعاب قلم های از قبل فریز کره یا آماده کرده به مقدار دلخواه

میتوان ماش و جو یا گندم را نیز به این دسر خوشمزه اضافه کرد . 

طرز تهیه آش گوجه 

پیاز را تفت میدهیم و گوجه از قبل رنده شده یا له شده به آن اضافه کرده و با دوقاشق رب کاملا هم میزنیم . به آن حبوبات دلخواه را مخلوط میکنیم .سبزی بسته به ذائقه شما دارد که سبزی را تازه دوست دارین میل کنید یا کاملا پخته شده . 

قلم ها را از قبل اماده کنیم… 

قلم را هم میتوان از آب قلم فریز شده استفاده کرده . و هم میتوان از قلم که از شب قبل روی اجاق خوب لعاب داده شده مصرف کنیم. 

وقتی این مواد خوب تفت داده شد آب را به آن اضافه میکنیم.

میتوان آب را مرحله به مرحله اضافه کرد تا لعاب بهتری به غذا بدهد . و یا یک دفعه نیمی از قابلمه را آب ریخت به طوری که مواد مخلوط شده به راحتی هم زده شوند و البته زیاد نباشد که برای لعاب انداختن آش گوجه خوشمزه مان دچار مشکل نشویم.

بعد از اینکه خوب قل خورد و نزدیک به لعاب انداختن آن شد در مرحله ای که آب کاملا جوش است رشته را به اندازه دلخواه درسته یا خورد کرده به مخلوط اضافه می کنیم و می گذاریم تا خوب جا  

سر آخر با نعنا داغ  زمان سرو روی ظرف مورد نظر تزیین می کنیم. 

آش گوجه لذیذ آماده و کاملا شبیه به آش رشته است با کمی تفاوت.

‫2 نظر

  • یاسین گفت:

    چقدر شبیه آش رشته است … نخودهاش با ادم حرف میزنن

  • دیدگاهتان را بنویسید

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

    1 × 5 =